Inbraakalarm

BN Tech

Beveiliging & Automatisering

 

Inbraakalarm

Laten we 

je helpen!

 

Bel ons: 011 23 18 59

Inbraakalarm

 

Op zoek naar totale gemoedsrust? Wij helpen u graag bij het opstellen van een complete beveiliging afgestemd op ow noden, wensen en budget. Wij werken steeds op maat met de beste merken.

 

Buiten de federale vergunning, welke elke beveiligingsinstallateur verplicht in bezit moet hebben, zijn wij ook Incert gecertificeerd. Deze bijkomende certificatie heeft als voordeel dat ons werk jaarlijks wordt gecontroleerd door een onafhankelijk controle organisme. Deze erkenning laat ons toe een certificaat aan te leveren waardoor steeds een korting verkrijgbaar is bij je verzekeringsmakelaar.

 

Het hart van het systeem is de centrale, hier zijn alle componenten zoals bewegingsdetectoren, raamcontacten, brandetectoren en nog vele mogelijke andere componenten aan gekoppeld. Bij alarm geeft het systeem een alarmsignaal. Dit kan middels een sirene met flitslicht, telefonische oproep, melding op je smartphone of via meldkamer.

 

Wij bieden: moderne klavieren al dan niet met touchtoetsen, bediening van je systeem via app op Smartphone, bekabelde of draadloze detectie, mogelijkheid tot koppeling meldkamer centrale met batterij backup voor de nodige opvang van stroomonderbrekingen, Incert certificaat.

 

Kom, geheel vrijblijvend, kijken, voelen, testen en proeven ( de koffie hé) naar de opgestelde systemen in onze showroom

BN Tech

 

BEVEILIGING

           &

AUTOMATISERING

QUICK LINKS

 

Home     |     Diensten

 

Projecten | Wie zijn we

 

Contact

VOLG ONS

Facebook

Google

Twitter

CONTACT

Tel: 011 23 18 59

Kanaalweg 60, 3550 Heusden-Zolder

Leliestraat 15, 3670 Oudsbergen

Copyright © All Rights Reserved